Storvildtsjæger og storyteller

by

Sune de Souza Schmidt-Madsen

Forlagsredaktør og forfatter Sune de Souza Schmidt-Madsen viser rundt og fortæller ud fra sin nyligt udgivne bog Karen Blixen. Baronesse, storvildtjæger, storyteller. Sune de Souza Schmidt- Madsen har et stort kendskab til Karen Blixen og fik i 2012 Brandesprisen for bogen En lille bog om Blixen.
Billetter kan købes på billetto.dk

 

Ordapotek

Onsdag den 30. marts kl. 19:30 debatterer Det Danske Akademi det litterære skriftsprog og ’snakketekster’ på Rungstedlund.

Bibliotekerne står med halvtomme hylder. I undervisningslokalerne sitrer skærmene. Aviserne skriver om samtalebøger, kendisbøger og ramasjangagtige debatbøger. Digitale medier blomstrer med en ny slags ’snakketekst’.

Selv i litterære værker er mundtligheden blevet en del af det sproglige DNA.

Billetter koster 25 kroner og købes på billetto.dk

Men hvilke konsekvenser har det, hvis snakkekulturen opløser den traditionelle bogkultur i sin talestrøm. For bevidstheden? For litteraturen? For kulturen? For dannelsen?

Det vil fem medlemmer af Det Danske Akademi diskutere.

Professor Jørn Lund ser nærmere på, hvad der sprogligt karakteriserer talesprog og skriftligt sprog. Lektor, dr.phil. Marianne Stidsen fokuserer på refleksionsrummet i det litterære skriftsprog.

Digter Peter Laugesen vil tale om den halvdel af den moderne litteratur, der beskæftiger sig med at skrive et talesprog frem – en tradition han selv som lyriker er inspireret af.

Digter Søren Ulrik Thomsen spørger i sit oplæg, om talesproget i litteraturen er mere ’naturligt’ end skriftsproget. Eller om ikke skrift, der imiterer tale, i virkeligheden stadig er skrift?

Dramatiker Astrid Saalbach vil i sit oplæg indkredse forholdet mellem mundtlighed og skriftsprog i dramagenren, mens digter Pia Tafdrup læser op fra Smagen af stål.
Program for Bogen og snakkekulturen

Jørn Lund: Mundtlighed og skriftlighed
Marianne Stidsen: Hvad bøger kan – indeni
Peter Laugesen: Skriftens tale
Søren Ulrik Thomsen: Iscenesat mundtlighed
Astrid Saalbach: Ord på scenen
Pia Tafdrup læser fra sin seneste digtsamling Smagen af stål

Herefter spørgsmål og diskussion

Foto af Hans Ole Madsen : Ordapoteket af digter og kunstner Morten Søndergaard er et værk, der kombinerer medicin og grammatik. Det består af ti sproglige medicinæsker, en for hver af de ti ordklasser. Æskernes størrelse varierer i forhold til ordklassernes størrelse. Ordapoteket kan købes i museets butik eller på mortensondergaard.net.

Se mere om projektet på http://mortensondergaard.net/apotek/

”For første gang kan forskere måle, at finkulturel litteratur stimulerer vores evne til at forstå andres følelser og motiver.” – Videnskab.dk

Amalie Smith. Foto Lærke Posselt, 2012

Onsdag den 16. marts kl. 17. Amalie Smith (f. 1985) er forfatter og billedkunstner og modtog i 2015 Kronprinsenparrets Stjernedryspris. Hun er både uddannet fra Forfatterskolen og Kunstakademiet og arbejder på tværs af genrer og discipliner inden for både billedkunst og litteratur. Hendes seneste bog Marble handler om overflade, farven i antik skulptur og om den danske billedhugger Anne Marie Carl-Nilesen, der i 1903-05 rejste langt væk fra mand og børn for at kopiere antikke skulpturer. Polplus 90 kr. / Alm. Pris 175 kr. hos plus.politiken.dk

Arrangementet er støttet af Kunststyrelsen.

Blixen_On_Stage_008

JUST RIGHT – BLIXENS STIL

Søndag den 7. februar og 6. marts kl. 14

Omvisningen fokuserer på udstillingen “Blixen på Scenen” og historierne bag de enkelte genstande med særligt fokus på de nye genstande i udstillingen: Blixens pelskappe og dametaske udlånt af Lis Bach. Blixens garderobe bestod af både haute couture og budgetvenlige High Street fund. Det vigtigeste var, at tøjet havde et godt snit og sad godt – “just right”.
Billetter til 7. februar kan købes på billetto.dk
Billetter til 6. marts kan købes på billetto.dk

Året tre bedste debutanter

årets debutanter

Tirsdag den 23. februar kl. 19:30. Det Danske Akademi præsenterer årets tre bedste debutanter. Mød vinderen af Bodil og Jørgen Munch-Christensens kulturlegat debutanterne Caspar Eric og Ina Munch Christensen. Akademiet præsenterer også Morten Pape, som fik Bogforums Debutantpris 2015 for sin selvbiografiske roman Planen, der handler om opvæksten i det sociale boligbyggeri Urbanplan på Amager. Professor Anne-Marie Mai introducerer og taler med de tre debutanter. Billetter 25 kr. på www.billetto.dk

Rosendahls juleudstilling december 2016

Designfirmaet Rosendahl åbner torsdag den 26. november sin årlige juleudstilling på Karen Blixen Museet. Her kan man få masser af juleinspiration. Serien Karen Blixens jul er siden 2007 designet af Ole Kortzau, der har fortolket julens symbolik i forgyldte og forsølvede ophæng. For hvert stykke julepynt der sælges, støtter Rosendahl Karen Blixen Museet på Rungstedlund. Inspirationen til serien er Karen Blixens enorme kreativitet og ukonventionelle syn på verden.

FÅ OVERBLIK OVER MUSEETS ARRANGEMENTER I EFTERÅRET kb-museet_efteråret15

ARRANGEMENTER EFTERÅR 2015

SIDSTE FORTÆLLINGER

_MG_0121

PÅ TRÆK

ONSDAG DEN 11. NOVEMBER KL. 17

PÅ TRÆK Kamilla Hega Holst Foto Anne Mie DrevesKamilla Hega Holst vandt i år hovedprisen “The Blixen Literary Award” for årets skønlitterære udgivelse På Træk. Hun vil i samtale med museumsdirektør Catherine Lefebvre præsentere sin prisvindende roman og sin inspiration fra Blixen. “Jeg oplever en stor samhørighed mellem min hovedperson Kaya og Karen Blixen og hendes kvindeskikkelser i hendes fortællinger. I det hele taget er jeg opmuntret af “det afvigende”, det, der spejler og synliggør det normale,” fortæller Kamilla Hega Holst. PolPlus pris 125 kr. / Alm. Pris 200 kr. hos plus.politiken.dk – billetten inkluderer en let forfriskning. Arrangementet er støttet af Kulturstyrelsen.

Foto af Kamilla Hega Holst taget af fotograf Anne Mie Dreves

 

FORFÆNGELIGHED OG HUMOR

ONSDAG DEN 28. OKTOBER KL. 17

Lektor Ivan Z. Sørensen indfanger kontrasterne i Richards Avedons verdensberømte fotos af Blixen og fortæller om Blixens tilgivende og humoristiske gengivelser af sin sårede forfængelighed. Besøg udstillingen “Blixen på Scenen” med de originale Blixenkjoler inden foredraget, hvor der er fokus på Blixens selviscenesættelse, forklædning og forvandling. PolPlus 125 kr. /Alm. pris 200 kr. hos plus.politiken.dk  – museumsentré er inkluderet.

Anmelderroste forestillinger genopføres

mette_frank

Karen Blixen Museet genopfører teatersucceser. “Skibsdrengens fortælling” og ”Ringen” fik store roser fra teateranmelder Anne Middelboe Christensen: “som ordkunst er den noget af det ypperste. Den sidder i kroppen længe efter. Som Blixen tatoveret i tankerne.” I “Ringen” fra Vinter-eventyr (1942) lader Blixen uskylden tale: ”Konrad, den unge Ægtemand, havde højtideligt lovet sig selv, at fra nu af ingen Sten skulde findes, og ingen Skygge falde, paa hans Elskedes Vej.” Men der går ikke længe før Blixen tager kærligheden i hårdhændet behandling. Både køn og klasse kommer i spil i den ungdommelige kærligheds tvister. “Skibsdrengens fortælling” ligeledes fra Vinter-eventyr (1942) har megen magi. “Du har drukket med Sunniva nu”, sagde hun, “du har drukket lidt forstand ind, så at i fremtiden ikke alle dine tanker skal falde som regndråber i den salte sø.” Gennem skibsdrengen Simon fortælles en gribende historie om modet, viljen til at elske og næstekærlighedens sande væsen – en skæbnefortælling om, at det man giver ud, kommer tilbage til én, og ofte i en helt uventet form.

Petrine AggerFoto øv: Mette Frank og til højre: Petrine Agger

Skuespillerne Mette Frank og Petrine Agger fortolker historierne i et meget ligefremt og oprindeligt udtryk. Dramatiseringen af Blixens fortællinger placerer karaktererne helt tæt på publikum, som næsten kan smage fortællingens stemningsmættede sprog. Grundet successen genopføres ”Skibsdrengens fortælling” og ”Ringen”, så publikum tilbydes en prominent dobbeltforestilling på Karen Blixen Museet. Teaterforestillingerne ”Ringen” og ”Skibsdrengens fortælling” Søndag 11. okt. kl. 14 – 15:30 På Karen Blixen Museet

 

 

 

 

Karen Blixen Museet og Politiken Plus inviterer til en aften med forfatter Dy Plambeck, der vil tale med sprogprofessor Jørn Lund om krig og sprog. TORSDAG 1. OKTOBER KL. 19.30 Pluspris 125 kr. Pris ikke-abonnenter 200 kr. Køb her Det vil de gøre med afsæt i Dy Plambecks seneste roman ‘Mikael’, som tager udgangspunkt i historien om journalisten Becky, der i 2011 tager til Afghanistan for at skrive om danske soldaters liv. ‘Mikael’ er en roman om krigens tilstand, dens kulde og ubarmhjertighed, men også en fortælling om kærlighed, menneskelig følsomhed og sårbarhed. Bogen er samtidig et forsøg på at give krigen et sprog. Dy Plambeck foto Isak Hoffmeyer, 2014Dy Plambeck forklarer om arbejdet med bogen at: “Det var min oplevelse, da jeg var i Afghanistan, at der mangler et sprog for krigen. Ikke konkret, for krigen har sit eget sprog og udtryk, men et sprog for, hvordan det er at være i krigens bevidsthed. Sproget er noget af det sværeste for soldaterne, altså at sætte deres erfaringer i tale, fordi det, de oplever, ligger uden for det civile sprogs rammer. I stedet for sidder det i kroppen på dem. Alt, hvad vi mennesker i den civile verden foretager os i løbet af en dag, har vi et sprog for. En soldat, der er udsendt til Afghanistan foretager sig noget, der ligger udenfor, hvad det civile sprog rummer. Det viser sig blandt andet, når soldaterne kommer tilbage i det civile samfund efter at have været udsendt. De har oplevet noget, de ikke har ord for. Derfor kan de ikke tale med deres pårørende om det. Min roman er et forsøg på at give krigen et sprog, at sprogliggøre hvordan det er for soldaterne at være i en krigsbevidsthed. Altså at forsøge at sige alt det, der ikke kan siges. ” Dy Plambeck oplevede selv da hun kom hjem fra Afghanistan i 2012, at hun mistede sproget: “Jeg kunne ikke vende tilbage til den måde, jeg havde skrevet på før, eller om de emner, som jeg havde beskæftiget mig med tidligere. Jeg var nødt til at finde et nyt sprog at skrive i. Det krævede stoffet, formen og emnet. At skrive ‘Mikael’ var for mig en kamp for at vinde sproget tilbage.” Dy Plambeck (f. 1980) er uddannet fra Forfatterskolen i 2004. Hun fik sit gennembrud med digtsamlingen “Buresø-fortællinger” som hun i 2006 modtog Det Danske Akademis Klaus Rifbjergs debutantpris for. Siden har hun udgivet romanerne Texas Rose (2008), Gudfar (2011) og senest Mikael (2014). Dy Plambeck har skrevet forordet i en genudgivelse af Karen Blixens fader Wilhelm Dinesens Jagtbreve. Jørn Lund (f. 1946) er medlem af Det Danske Akademi og formand for både Dansk Sprognævn og Rungstedlundfonden. Jørn Lund har udgivet en lang række værker og afhandlinger om det danske sprog og skriver om sproglige emner i Politiken. Jørn Lund har stillet sproglige diagnoser i bøger som ‘Helt vildt fedt’, ‘Den sproglige tilstandsrapport’ og ‘Og så tager vi den derfra’. Senest har han udgivet ‘Dansk i nullerne’ og ‘Dansk i skred’.


Bøger af både Dy Plambeck og Jørn Lund vil være til salg i bogbutikken med mulighed for signering. Arrangementet er støtte af Statens Kunstfond

HELLO HERITAGE

I samarbejde med Golden Days byder Karen Blixen Museet på følgende omvisninger. Hver omvisning varer 30 minutter og er inkluderet i entréen på 75 kr.

Engelsk omvisning lørdag 19. september kl. 15:30 og 16:00

Fransk omvisning lørdag 19. september kl. 10:00 og 10:30

Tysk omvisning lørdag 19. september kl. 12:45 og 13:15

Italiensk omvisning lørdag 19. september kl. 14:00 og 14:30

Engelsk omvisning søndag 20. september kl. 10:00, 10:30, 12:45 og 13:15

Tysk omvisning søndag 20. september kl. 14:00 og 14:30

Italiensk omvisning søndag 20. september kl. 15:30 og 16:00

BLOMSTER DEMONSTRATION

2014-05-12 03.02.43

“Til den skønneste af alle op ad blomsterhavet dukker, og på stilken, dug- og duftrig, den fuldkomne rose vugger.”Uddrag af digt skrevet af Karen Blixen, da hun var 18 år gammel.

Det er en populær og genkommende tradition, at museets blomsterdekoratør Helen Olsen om sommeren inviterer indenfor i museets normalt lukkede skærehave, der på denne tid er som til et lille paradis. I haven plukkes blomsterne til museets mange buketter skabt i Karen Blixens ånd.

Efterfølgende går turen indenfor i Karen Blixens gamle køkken, hvor Helen Olsen vil demonstrere og give fif til, hvordan man derhjemme selv kan skabe smukke og anderledes buketter.

Billetten inkluderer en lille forfriskning. Bemærk der er begrænset plads (max. 12).

arrangementet foregår søndag den 16. august kl. 16-18. Tilmelding her:

https://billetto.dk/da/blomsterinspiration-paa-blixen-museet

KULTURARVENS EPICENTER

Tirsdag den 15. september kl. 16

Museumsdirektør Catherine Lefebvre og professor og medlem af Det Danske Akademi Per Øhrgaard drøfter, hvorfor og hvordan Rungstedlund er et epicenter for kultur, litteratur og dansk kulturarv.

123Rungstedlund kan betragtes som et sandt epicenter for kultur, litteratur og dansk kulturarv. Længe inden Karen Blixen fødtes her, i 1885, var det et sted, som mange betydningsfulde forfattere havde besøgt – Johannes Ewald havde endda ophold i flere år på Rungstedlund.

Rungstedlund kan betragtes som et sandt epicenter for kultur, litteratur og dansk kulturarv. Længe inden Karen Blixen fødtes her, i 1885, var det et sted, som mange betydningsfulde forfattere havde besøgt – Johannes Ewald havde endda ophold i flere år på Rungstedlund.

Karen Blixen sørgede selv for, at Det Danske Akademi fik hjemsted på Rungstedlund, og Akademiet mødes fortsat på Rungstedlund og viderefører diskussionerne om litteratur og sprog. Kulturarven og diskussionen om den er nærmeste indlejret i dette vigtige sted.

Pris 75 kr. Køb billet på Billetto.dk her

GD Festival 2015 Logo 06

Sommerkursus: En båltale med forsinkelse….
”Jeg ved, i hvad Gæld jeg staar til de gamle Kvindesagskvinder i deres Grav. Naar jeg selv i mit Liv har kunnet studere, hvad jeg vilde og hvor jeg vilde, naar jeg har kunnet rejse alene Verden rundt, når jeg frit har kunnet få mine Ideer frem på Tryk, ja, naar jeg i Dag kan staa på en Talerstol, så skylder jeg disse Kvinder det, og det er få Mennesker, som jeg ærer og agter højere. Jeg ved, at de, for at opnaa saadanne Goder for ufødte Generationer af Kvinder, i deres eget Liv maatte gaa meget igennem, og give Afkald paa endnu mere, at de maatte døje Forargelse og Latterliggørelse, og at de uafladeligt maatte kæmpe mod Fordom og Mistro. (Karen Blixen, Essays)

I tre dage sætter Karen Blixen Museet fokus på 100-året for kvinders valgret med afsæt i Karen Blixen og andre kvindelige forfattere. Foredragsholdere vil være: Jytte Nielsen, Marianne T. Stecher, Svend Skriver, Bo Hakon Jørgensen, Jens Andersen samt Mette Moestrup, som sammen med Naja Marie Aidt og Line Knutzon har skrevet fællesbogen Frit Flet, der på poetisk vis giver et forfriskende syn på feminisme i dag. Kurset koster 1350 kr. inkl. frokost – bestil plads på www.billetto.dk

Program sommerkursus 2015

Rungstedlundprisen 2015 tildeles forfatteren Tom Buk-Swienty

Tom Buk-SwientyTom Buk-Swienty har gennem de senere år beskæftiget sig indgående med Karen Blixens fader, Wilhelm Dinesen, og har udgivet to af i alt tre bind af familie-krøniken om Dinesen-slægten.

Tom Buk-Swienty er forfatter, journalist og historiker. I 2013 var Buk-Swienty aktuel med biografien Kaptajn Dinesen. Ild og Blod: en stor fortælling om aristokraten, forfatteren, jægeren og krigeren Wilhelm Dinesen, Karen Blixens far. Andet bind, Til døden os skiller, udkom i 2014, og tredje bind om sønnen Thomas Dinesen udkommer i 2015.
Begge bøger blev nogle af de mest sælgende danske biografier.
Inden Dinesen-eposset udkom, opnåede Tom Buk-Swienty stor bevågenhed med sine anmelderoste og prisbelønnede dokumentariske fortællinger om nederlaget i 1864, Slagtebænk Dybbøl, efterfulgt af Dommedag Als og 1864 i billeder. Bøgerne blev forlæg for DR’s TV-dramaserie 1864.

“Det er medrivende læsning … Så elementært spændende som nogen thriller.” Sådan skrev Weekendavisen om bøgerne om Kaptajn Dinesen. Rungstedlundprisen 2015 gives for den fremragende formidling af Wilhelm Dinesens liv og perspektiveringen i historisk lys.

Hendes Majestæt Dronningen, som er protektor for Karen Blixen Museet, vil være til stede ved prisuddelingen.

Prisen, som er på 50.000 kr., er stillet til rådighed af Hørsholm Kommune og uddeles 28. april 2015 på Rungstedlund – i umiddelbar nærhed af Karen Blixens fødselsdag den 17. april.

På foto ses Tom Buk-Swienty, fotograf: Morten Holtum, 2010.

Tusind og én nat – set fra oversætterens og journalistens side

Karen Blixen Museet inviterer i samarbejde med Politiken Plus til en aften med fokus på den store nye prisbelønnede oversættelse af Tusind og én Nat. Her vil oversætteren Ellen Wulff tale med journalist Pernille Bramming. Begge har stor erfaring med Tusind og én Nat og de formidler begge aspekter af den arabiske litterære kultur men på forskellige måder. Til arrangementet vil de selvfølgelig også komme ind på nutidens reception af Tusind og én Nat.

Fra højstemt til folkelig
I kølvandet på Det danske Akademis præmiering i november 2014 af Ellen Wulffs oversættelse af Tusind og én Nat synes det oplagt at sætte to specialister i scene. I sin motivering af præmieringen af værket siger Pia Tafdrup: ”Oversættelsen af Tusind og én nat er en kraftpræstation og forlaget Vandkunstens udgave et sjældent smukt bogværk. Når oversættelsen er så vellykket, skyldes det, at Ellen Wulff betjener sig af et greb, hvor hun både forholder sig præcist til originalen og giver sig selv mulighed for en poetisk udfoldelse, der er underfundig og legende med det resultat, at teksten fænger, bliver underholdende og lystfuld. Vi får den ægte vare, i og med at der ikke her – som i andre udgaver – er taget bornerte hensyn. Det overvældende ved oversættelsen er, at den spænder fra det højstemte til folkelig og jævn prosa, endda til det sjofle. ”

Karen Blixen var meget inspireret af den arabiske eventyrsamling Tusind og én Nat. Det er en rammefortælling med fortællersken Shahrazãd, der hver aften måtte fortælle en ny historie for sin mand den skinsyge kong Shahriyar. Shahrazãd sørger for at standse fortællingen præcis, når den var allermest spændende. Shahrazãd udsætter sådan hele tiden henrettelsen, og til sidst er hun blevet helt uundværlig for kongen. Ved netop at sammenligne sig med Shahrazãd betoner Karen Blixen, at også for hende er det at fortælle historier ensbetydende med at opretholde og forlænge sit liv. Fortællingen er med andre ord et spørgsmål om liv og død.

Ellen Wulff er en af Danmarks fremmeste oversættere fra arabisk og har modtaget en række priser. Hun er mag.art. og har foruden sit oversætterarbejde undervist på Universitetet.

Pernille Bramming er debatredaktør ved Weekendavisen, forfatter og ekspert i de arabiske lande og islam. Med en uddannelse som cand. mag. i samfundsfag og fransk fra RUC var Pernille fra 1991-1996 bosat i Kairo som Mellemøsten-korrespondent for Politiken. Pernille har rejst og rapporteret fra hele Mellemøsten, Afghanistan og Iran og bl.a. skrevet Hjemme i Kairo (2009), som er en personlig fortælling om at bo i Kairo, studere arabisk og blive gift ind i en egyptisk storfamilie.

Arrangementet foregår på Karen Blixen Museet, Rungsted Strandvej 111 torsdag den 26. marts kl. 19:30. Billetter 125 kr. (Polplus)

Den smukke nye udgave af Tusind og én Nat kan købes til særpris til arrangementet.

Arrangementet er støttet af: Kunstfonden_LOGO_small_JPG
Danica-Curcic_550x550_20000_550            

Fredag den 6. marts kl. 17. Skuespiller Danica Curcic læser Karen Blixens fortælling “Det drømmende barn” fra Vinter-eventyr. Karen Blixens Vinter-eventyr blev udgivet i 1942 under 2. Verdenskrig og har skæbne som gennemgående tema. Selve titlen er inspireret af William Shakespeares værk The Winter´s Tale.

“Det drømmende barn” er en fortælling om drømme, kærlighed og livet. Historien tager udgangspunkt i Karen Blixens filosofi om, at hvis man planter et ungt træ zbøjes, så sætter den frodig vækst af skud og blomster, men går snart ud. Det samme er tilfældet med det fattige forældreløse barn Jens, som bliver adopteret af et rigt ægtepar. I sin fantasi forestiller Jens sig, at han er et hjemvendt forsvundet barn. Han får hurtigt ændret stemningen i sit nye hjem og spinder alle ind i sine drømme. På en meget overraskende måde viser virkeligheden sig til sidst at overgå fantasien.
Danica Curcic har netop været aktuel i Det kongelige Teaters anmelderroste forestilling “Romeo og Julie” og en række andre film og teaterstykker.

Onsdag den 11. februar kl. 14 har museet omvisning i børnehøjde. Hør sjove historier og prøv safarilegen i dagligstuen, som Karen Blixen ofte legede med husholderskens søn Nils Carlsen. Lene Brandt, der er uddannet lærer og som til daglig arbejder i museets skoletjeneste, viser rundt. På omvisningen kommer vi rundt på hele museet og hører alle de gode og sjove historier, der knytter sig til Rungstedlund på en sådan at både børn og voksne får udbytte af omvisningen.  Omvisningen koster 100 kr. for voksne og er gratis for børn. Bemærk: Børn kun ifølge med voksne, som har ansvaret for dem.

Omvisning
Photo Kurt Rodahl Hoppe

FRIT FLET

Karen Blixen Museet inviterer i samarbejde med Politiken Plus til en aften med forfatterne Line Knutzon, Naja Marie Aidt og Mette Moestrup omkring deres værk “Frit Flet”, som af Statns Kunstfond er blevet udvalgt til en af de bedste bøger i 2014, i begrundelsen står der bl.a.:

’Det er en rørende, intelligent og humoristisk bog, der udforsker køn, frihed, krop, forbrugerisme og hvad det vil sige at være menneske. Midt i en tid præget af polariseret skyttegravskrig er det forfriskende, at spørgsmålet om hvad feminisme er stilles med ægte nysgerrighed.’

Onsdag 21. januar vil forfatterne Naja Marie Aidt, Mette Moestrup og Line Knutzon fortælle om arbejdet med bogen, om begrundelsen for overhovedet at kaste sig ud i projektet – og selvfølgelig om de liv og tanker, der er udgangspunktet for det hele. Arrangementet foregår på Karen Blixen Museet, Rungsted Strandvej 111. Billetter kan købes hos Politiken Plus her:

Tapas med vin kan bestilles inden arrangementet til 85 kr. på info@cafekarenblixen.dk og efter arrangementet sælges drinks til gode priser.