Ledige stillinger

kurt-rodahl-hoppes-billeder-003

Café Karen Blixen søger cafépersonale

_dsf0968

Danmarks måske bedst beliggende café søger cafépersonale. Erfaring med madlavning, æstetisk sans og gode engelsk kundskaber er en fordel.
Som person er du servicemindet, positiv med gode samarbejdsevner. Send ansøgning med Cv og kort motivation til personale@cafekarenblixen.dk
For nærmere info kontakt caféens daglige leder Charlotte Fensholdt på tlf. 20 77 02 15.

UOPFORDREDE ANSØGNINGER

Alle ledige stillinger samt oplysninger om eventuelle praktikantordninger opslåes på dette sted. Endvidere sendes meddelelse om ledige stillinger mv. ud med museets nyhedsbrev, som man kan tilmelde sig.

Museet kan af ressourcemæssige årsager desværre ikke påtage sig at besvare uopfordrede jobansøgninger eller ansøgninger om praktikplads mv.

Frivilligt skov- og havearbejde på Rungstedlund

P1010018

Karen Blixen Museet søger frivillige til skov- og havearbejde i haven og skoven omkring museet. Området på 14 hektar er et
fuglereservat, og plejen varetages af forstkandidat Peter Friis Møller og ornitolog Bent Møllmann Jürgensen. De står også for at koordinere de frivilliges arbejde.

Vi har allerede en velfungerende lille gruppe af frivillige, der samarbejder med kommunens gartnere, og som alle museets medarbejdere sætter stor pris på.

Det var Karen Blixens ønske, at plejen er den bedst mulige for fuglelivet. De store beskæringsarbejder varetages af Hørsholm Kommunes fagfolk, men der er en række mindre opgaver, som vi ønsker frivillige til at varetage:

• Friholdelse af elektriske hegn for vækster

• Fjerne snebær og amerikansk boghvede i bevoksningerne samt friholde stierne af hensyn til publikum

• Assistere med lugning og lignende i den skønne blomsterhave og området omkring museet

• Klargøre fuglereservatet til vinteren samt forberede blomsterhaven til næste sæson

Nogle af de ovenstående opgaver er mere fysisk krævende end andre. Vi vil i øjeblikket især opfordre mænd til at henvende sig, men alle er selvfølgelig velkomne.

Hvis du er interesseret i at indgå i vores frivilliggruppe, skriv venligst en e-mail til Bent Møllmann Jürgensen på bmj@ddf.dk