1-dags-workshop: Skriv med sanserne

Karen Blixen Museet

Karen Blixen 1-dags-workshop: “Skriv med sanserne” 
Lørdag d. 6/4 2019 fra 10.00-16.30. Karen Blixen Museet på Rungstedlund danner rammen om denne skriveworkshop, hvor vi lærer at skrive med sanserne, som Karen Blixen var en sand mester i. Pris 995 kr. inkl. forplejning Tilmelding

Alt for ofte ser vi ikke verden omkring...Læs mere »


Rungstedlund i et forandret klima

Kom med på en veloplagt klimavandring i Karen Blixens fuglereservat på Rungstedlund med klimaeksperten, meteorolog Jesper Theilgaard og forstkandidat Peter Friis Møller. Hør om hvad klimaændringerne vil betyde for blandt andet vandstanden i havet, vådområderne, træerne, naturen og især nattergalen på Rungstedlund og slut vandringen af med kaffe og sandwich...Læs mere »


OMVISNING I UDSTILLINGEN "MOD, HUMOR OG KÆRLIGHED"

Udstillinger "Mod, humor og kærlighed" Karen Blixen

”Mod, humor og kærlighed – Karen Blixens liv og værk”

Særomvisninger forår 2019 ved kurator Anne Sofie Tiedemann Dal og Louise Estrup 

Med den nye, permanente udstilling ”Mod, humor og kærlighed – Karen Blixens liv og værk” har museet åbnet et helt nyt kapitel i præsentationen af Karen Blixen. Udstillingen er en...Læs mere »


Film. "Blixen og fugleperspektivet"

FYRAFTENSVISNING Onsdag den 20. marts kl. 17-18.30.

Vi viser den nye dokumentarfilm “Blixen og fugleperspektivet” (17 min.) Karen Blixen erklærede ved flere lejligheder, at “naturen betyder mere for mig end litteraturen”. Det var da også sikringen af trækfuglenes kår, hun var særligt optaget af...Læs mere »


Karen Blixen Skriveworkshop 6-ugers Grundforløb

Efter en par succesfulde 1-dags-workshops her i efteråret, tilbyder vi nu dette længere skriveforløb på Rungstedlund i foråret 2019.

Der undervises 6 onsdage fra kl. 16.30-20.30 i perioden 27/2-10/4 2019 (dog undtaget 20/3) i Boganissalen på Rungstedlund. I kursusprisen indgår kaffe/the/frugt og småkager samt en sandwich og...Læs mere »