Lær at lave buketter a la Blixen

Kom med på et inspirerende og lærerigt kursus, hvor museets blomsterdekoratør Helen Olsen vil demonstrere og give fif til, hvordan man derhjemme selv kan skabe smukke og anderledes buketter i Blixens ånd. Blomsterkursus på Rungstedlund, søndag den 2. juni kl. 16-18. Billetter 200 kr. plus gebyr kan købes på Læs mere »


Sommerkursus 2019

Vi stiller vi skarpt på museets nye permanente udstilling, ”Mod, humor og kærlighed.” Gennem tre dage vil vi læse og analysere udvalgte Blixen fortællinger og undersøge og perspektivere begreberne mod, humor og kærlighed, som udstillingen er bygget op over.
Eksterne foredragsholdere vil b.la. være professor Tone Selboe fra Norge, der ud...Læs mere »


Forfatteraften med dansk/somaliske Sofie Jama torsdag den 23. maj kl. 17:30

Det er med stor glæde, at Karen Blixen Muset kan byde velkommen til den højaktuelle dansk/somaliske forfatter Sofie Jama, der med sin anmelderroste debutroman; Et andet menneske, et andet liv, allerede har begejstret og rørt mange læsere.

Et andet menneske, et andet liv er den stærke og rørende historie om en ung kvinde, der...Læs mere »


ÅBEN OMVISNING

Særomvisning i udstillingen “Mod, humor og kærlighed” samt Blixens hjem ved kurator Louise Estrup 

Louise Estrup. Foto: Annemette Kuhlmann.

Med den nye, permanente udstilling ”Mod, humor og kærlighed – Karen Blixens liv og værk” har museet åbnet et helt nyt kapitel i præsentationen af Karen Blixen. Udstillingen er en levende fortælling om...Læs mere »


Karen-Lise Mynster fortolker "Aben"

Søndag den 19. maj kl. 14 læser skuespiller Karen-Lise Mynster Karen Blixens fortælling ”Aben” op på Rungstedlund. I fortællingen besøger en unge skandaleramte pomadiserede Boris sin tante, priorinden på Seven-Kloster. Som en feltherre blandt gådefulde magter sender hun ham på friergang til den stolte og stærke Athene,...Læs mere »