De bedste begyndelser – Debutantarrangement

by

Den 19. februar kl. 19:30 på Karen Blixen Museet

Det Danske Akademi og Karen Blixen Museet har fornøjelse af at indbyde alle interesserede til en aften med nye danske forfattere.

Vi skal møde tre debutanter, hvis bøger har tilføjet dansk litteratur vigtige temaer og ideer.

Theresa Salomonsen med digtene, Kast himlen i havet (2017), Emma  Bess med novellerne Mødre, døtre, søstre  (2018) og  Shosha Raymond med romanen,  Stillezone ( 2018).

Bøgerne har fået en meget fin modtagelse og står som nogle af de bedste debuter fra 2017 og 2018.

På debutantaftenen bliver der lejlighed til at høre tekststykker fra de tre debutbøger og deltage i en samtale med forfatterne.

Introduktion ved Anne-Marie Mai, Det Danske Akademi.

Velkomst på Rungstedlund ved direktør Catherine Lefebvre, Karen Blixen Museet.

Der bydes på en forfriskning kl. 21.00.

Arrangementet foregår i Boganis-salen på Karen Blixen Museet på Rungstedlund den den 19. februar kl. 19:30-21. Billetter koster 125 kr. (studiebillet 75 kr.) og kan købes i museumsbutikken og på billetto.dk

OM FORFATTERNE

“Theresa Salomonsens hårde, grænseoverskridende, næsten uvirkeligt overbevisende debutdigtsamling efterlader læseren på én gang foruroliget over menneskelivet og forbløffet over poesiens forvandlende kraft.” Asger Schnack

Emma Bess har skrevet: “Otte noveller om de stærke bånd og skiftende følelser i familier. bevægelsen mellem intimitet og pludselig afstand. Om længslen efter at komme helt ind til dem, man elsker.”

Shosha Raymonds bog Stillezone handler om “at være barn og jøde og kvinde. Om sex og barndom og grøntsager. Den handler om sanserne og Anden Verdenskrig. Om at føle sig fremmed i sin egen familie. At opdage at alle er børn hele livet.”