Karen Blixen Skriveworkshop 6-ugers Grundforløb

by

Efter en par succesfulde 1-dags-workshops her i efteråret, tilbyder vi nu dette længere skriveforløb på Rungstedlund i foråret 2019.

Der undervises 6 onsdage fra kl. 16.30-20.30 i perioden 27/2-10/4 2019 (dog undtaget 20/3) i Boganissalen på Rungstedlund. I kursusprisen indgår kaffe/the/frugt og småkager samt en sandwich og en vand til aftensmad.

I disse unikke og inspirerende omgivelser, hvor Karen Blixens verdensberømte forfatterskab blev til, ser vi nærmere på, hvad det er, der gør skønlitterære tekster levende og fængslende. Vi laver små skriveøvelser og læser udvalgte tekster af danske forfattere, så vi kommer til at kende forskellige stilarter og måder at bruge sproget på. Herefter arbejder deltagerne i kortere formater såsom novelle, kortprosa og erindringsglimt, således at der produceres en lille tekst til hver uge. Alle får mulighed for at få feedback på deres tekster og give feedback på de andre deltagertekster.

NB: Der er et begrænset antal af pladser, så tilmeld jer i god tid!

Tilmeld jer på www.cph-creativewriting.com

Når kurset er slut, har du fået et godt greb om skønlitteraturens sprog og kender dine virkemidler, så du kan videreudvikle din egen skrivning og/eller fortsætte på et mere avanceret skrivekursus.

Pris: 4.825 kr

Underviser: Mads Bunch