OMVISNING I UDSTILLINGEN “MOD, HUMOR OG KÆRLIGHED”

by

”Mod, humor og kærlighed – Karen Blixens liv og værk”

Særomvisninger forår 2019 ved kurator Anne Sofie Tiedemann Dal og Louise Estrup 

Anne Sofie Tiedemann Dal (tv) og Louise Estrup (th). Foto: Annemette Kuhlmann.

Med den nye, permanente udstilling ”Mod, humor og kærlighed – Karen Blixens liv og værk” har museet åbnet et helt nyt kapitel i præsentationen af Karen Blixen. Udstillingen er en levende fortælling om den verdensberømte forfatters dramatiske liv og hendes enestående litterære værker.
Tag med på en omvisning i den nye anmelderroste udstilling, hvor kuratorerne Anne Sofie Tiedemann Dal og Louise Estrup vil fortælle nogle af de mange gode og livskloge historier fra Blixens liv og værk samt om processen og tankerne bag udstillingen. Hver omvisning vil stile skarpt på enten temaet mod, humor eller kærlighed.

Søndag 14.04: kl. 14.00: Særomvisning i “Mod, humor og kærlighed” med afsæt i humoren i Karen Blixens liv og værk. Billetter til omvisningerne koster 150 kr. og er inkl. entré til museet. Museumsinspektør Anne Sofie Tiedemann Dal viser rundt. Køb billet

Søndag 19.05: kl. 14.00: Særomvisning i “Mod, humor og kærlighed” med afsæt i kærligheden i Karen Blixens liv og værk. Billetter til omvisningerne koster 150 kr. og er inkl. entré til museet. Kurator Louise Estrup viser rundt. Køb billet

I løbet af sommeren vil der ligeledes være tre omvisninger i udstillingen på engelsk. Datoerne for de engelske omvisninger er søndag den 30.6. kl. 14, søndag den 28.7. kl. 14 samt søndag 11.8. kl. 14.

Udstillinger "Mod, humor og kærlighed" Karen Blixen
Udstilling_24.jan_2019