Rungstedlund i et forandret klima

by

Kom med på en veloplagt klimavandring i Karen Blixens fuglereservat på Rungstedlund med klimaeksperten, meteorolog Jesper Theilgaard og forstkandidat Peter Friis Møller. Hør om hvad klimaændringerne vil betyde for blandt andet vandstanden i havet, vådområderne, træerne, naturen og især nattergalen på Rungstedlund og slut vandringen af med kaffe og sandwich i museets café.

Jesper Theilgaard har gennem årtier som vejrvært på DR med stor passion og indsigt formidlet, forklaret og fortolket vejrets luner for os. Og siden årene på TV har han energisk fortsat med at formidle den komplicerede, men livsvigtige viden om følgerne af de igangværende, menneskabte klimaændringer, både globalt og lokalt.

Peter Friis Møller er dels ansat i afdelingen for Glaciologi og Klima på GEUS (De Nationale Geologiske Undersøgelser), dels naturkonsulent på Rungstedlund og skriver desuden hver uge om have og natur i Weekendavisen.

På klimavandringen vil vi høre om naturlige og menneskeskabte klimaændringer gennem tiden, se spor af hvor havet stod engang og hvor det i værste fald vil komme til at stå i fremtiden. Vi vil høre om hvordan det forandrede klima vil kunne påvirke og ændre livsvilkårene for både naturen og os selv på både kort og længere sigt.

Arrangementet foregår lørdag den 30. marts kl. 11-13. Billetter 295 kr. inkl. entré og let frokost på billetto.dk