August, 2019

24Aug10:0016:30Karen Blixen 1-dags-workshop: "Skriv med sanserne"

Detaljer

Karen Blixen Museet på Rungstedlund danner rammen om denne skriveworkshop, hvor vi lærer at skrive med sanserne, som Karen Blixen var en sand mester i. Alt for ofte ser vi ikke verden omkring os, men når vi retter opmærksomheden udad, åbner verden sig. Det er denne åbning, deltagerne lærer at skrive fra her i den sene sensommer. På kurset danner en mindfulness gåtur i Rungstedlunds park, fuglereservat og skærehave afsæt for skriveøvelser, hvor vi bringer alle sanserne i spil.

På workshoppen vil du lære basale teknikker som fx, hvordan man skaber præcise billeder, og hvordan man kan bruge sine første tanker i den kreative skriveproces og får en skrivepraksis op at stå. Det kræver ingen forudsætninger at deltage i kurset. Du behøver fx ikke at have skrevet før, men blot have mod på at få en anderledes oplevelse og komme lidt i gang. Kurset foregår i Boganis-salen og inkluderer fuld forplejning. Husk at medbringe pen og papir og/eller bærbar computer til skrivningen.

​Som en lille bonus efter kurset er der mulighed for at få en rundvisning i Karen Blixens stuer (ml. kl. 16.30 – 17.00), hvor hendes smukke malerier hænger.

For mere information og bestilling af plads på kurset: https://www.cph-creativewriting.com/1-dags-workshop-skriv-med-sanserne

Underviser: Mads Bunch:
Kurserne på Rungstedlund er et samarbejde mellem Karen Blixen Museet og CPH: School of Creative Writing, der er stiftet og ledet af Mads Bunch. Mads er er mag. art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet med afhandling om Karen Blixen og Søren Kierkegaard. Han er desuden ornitolog og leder af arbejdsgruppen på Rungstedlund, der opsætter redekasser og overvåger fuglelivet i haven. Udover at undervise egne kurser, underviser han også i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, hvor han har været adjunkt og ekstern lektor i nordisk litteratur siden 2012. Han er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2016) sammen med Poul Behrendt. Mads er medlem af redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa.

Tid

(Lørdag) 10:00 - 16:30

X
X