November, 2019

07Nov19:3021:30UDSOLGT En historie om en perle - salon med kunstnerne Emma Rosenzweig, Madeleine Kate McGowan samt filmproducent Karoline Leth

Detaljer

”Der skal fantasi til at være modig (og i øvrigt også mod til at have fantasi).

Til at være pessimist behøves der fandme ingen særlig fantasi. Livet skal nok præstere præstande, men til at tænke sig muligheden af at noget kan gå, dertil behøves fantasi af den allerbedste og mærkeligste slags”

Fra Karen Blixens notesbog.

Torsdag 7.november

kl. 18.00 busafgang fra Nørreport – Rungstedlund

Kl. 21.30 busafgang fra Rungstedlund – Nørreport

Busafgangen fra København vil være en del af aftenens fortælling og tilmelding kræves.

Med eksklusiv adgang til Karen Blixens hjem, bliver forfatterens private rum aktiveret via en serie forskellige, men sammenhængende tableauer skabt af Emma Rosenzweig, Madeleine Kate McGowan og flere deltagende kunstnere som inviteres ind af Rosenzweig og McGowan for sammen at okkupere værelserne i det gamle hus i Rungsted. En aften i Karen Blixens hjem, hvor der gennem tekst, performance og lyd tages afsæt i forfatterens egen leg med pseudonymer.

Pseudonymer har været anvendt siden oldtiden af forfattere, der af en eller anden grund ønskede at ændre og skjule deres person, mystificere læserne eller understrege, at privatmennesket og forfatteren ikke var identiske. Igennem sit liv blev Blixen’s fortællinger sendt ud i verden under mange forskellige navne og karakterer, bla. Peter Lawless, Isak Dinesen og Pierre Andrézel og aftenen vil tage afsæt i netop de masker vi som mennesker tager af og på som det passer os.

Man kan også deltage i arrangementet direkte fra Karen Blixen Museet i Rungsted fra kl 19:30. Billetter købes på billetto.dk – for unge under 27 år er der en særlig ungdomspris på 50 kr. inkl. bus og en drink.

Arrangementet er støttet af Hørsholm Kommunes Sport,- Kultur,- og Fritidsudvalg.

Tid

(Torsdag) 19:30 - 21:30

X
X