September, 2019

25Sep16:3020:30Karen Blixen Skriveworkshop 6-ugers Grundforløb - Efterår 2019 (sep. - nov.)

Detaljer

Karen Blixen Skriveworkshop
6-ugers Grundforløb – Efterår 2019 (sep. – nov.)
Efter et succesfuldt hold i foråret , tilbyder vi igen dette 6-ugers grundforløb i kreativ skrivning på Karen Blixen Museet i efteråret 2019.

Du behøver ikke at have skrevet før, men blot være nysgerrig på og have drive for at komme i gang. Der undervises 6 onsdage fra kl. 16.30 – 20.30 i perioden sep.-nov.: 25/9, 2/10, 9/10, 23/10, 30/10 og 6/11 i Boganis-salen på Rungstedlund (der er ikke undervisning i efterårsferien). I kursusprisen indgår kaffe/the/frugt/småkager samt en sandwich og en vand til aftensmad. ​I disse unikke og inspirerende omgivelser, hvor Karen Blixens verdensberømte forfatterskab blev til, ser vi nærmere på, hvad der gør skønlitterære tekster levende og fængslende. Vi laver skriveøvelser og læser udvalgte tekster af danske forfattere, så vi på den måde lærer forskellige stilarter at kende og ser på forskellige måder at bruge sproget på. Herefter arbejder deltagerne med at skrive kortere tekster i formater som novelle, kortprosa og erindringsglimt, således at der produceres en lille tekst til hver uge. Alle får mulighed for at få feedback på deres tekster og give feedback på de andre deltagertekster.

Når du har gennemført kurset, har du et godt greb om skønlitteraturens basale teknikker og kender dine virkemidler. Så kan du videreudvikle din skrivning på egen hånd – og/eller fortsætte på et mere avanceret skrivekursus. Hurtig tilmelding tilrådes, da der er et begrænset deltagerantal. Pris: 4.825 kr (det er også muligt at betale i 2 eller 3 månedlige rater.)

For mere information og bestilling af plads på kurset: https://www.cph-creativewriting.com/6-uger-skrivekursus-rungstedlund

Underviser: Mads Bunch: Kurserne på Rungstedlund er et samarbejde mellem Karen Blixen Museet og CPH: School of Creative Writing, der er stiftet og ledet af Mads Bunch. Mads er er mag. art. og ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet med afhandling om Karen Blixen og Søren Kierkegaard. Han er desuden ornitolog og leder af arbejdsgruppen på Rungstedlund, der opsætter redekasser og overvåger fuglelivet i haven.

​Udover at undervise egne kurser, underviser han også i faget Creative Writing i Teori og Praksis på Københavns Universitet, hvor han har været adjunkt og ekstern lektor i nordisk litteratur siden 2012. Han er forfatter til en række bøger om dansk og nordisk samtidslitteratur bl.a. Samtidsbilleder (2009), Millennium. Nye retninger i nordisk litteratur (2013) og Selvfortalt. Autofiktioner på tværs: prosa, lyrik, teater, film (2016) sammen med Poul Behrendt. Mads er medlem af redaktionsgruppen for Lapidar – tidsskrift for noveller og prosa.

Tid

(Onsdag) 16:30 - 20:30

X
X